Over Jose

Op 24 jarige leeftijd werd José Lenders ziek en belandde zelfs in een rolstoel. De gehele ziekteperiode bleek 12 jaar te duren zonder dat een medische oorzaak vastgesteld kon worden. Op eigen kracht vond ze haar gezondheid terug verrijkt met veel levenswijsheid. Die ontwikkelde zich door haar zoektocht naar persoonlijke zingeving.

Hieronder kunt u een filmpje bekijken wat daarbij aansluit:

In haar boek “Van Werkstress naar Passie – in 6 stappen” (okt. 2015) beschrijft ze de lessen die zij uit deze periode geleerd heeft en hoe deze in ieders leven toe te passen zijn, ongeacht waar onvrede, stress of ziekte vandaan komen. Haar werkwijze volgens het door haar ontwikkelde PASSIE Protocol in 6 stappen, worden hierin aan de hand van vele praktijkvoorbeelden geïllustreerd.. Klik hier voor het e-book.

Zij startte in 1997 haar eigen bedrijf om anderen te helpen hun passie en energie te (her)vinden in hun werk en privé, te kunnen zijn wie ze in essentie willen zijn en te doen waar ze goed in zijn.

José Lenders is sinds 1997 actief als zelfstandig counselor, trainer en mediator voor bedrijfsleven, UWV, Gemeente en particulieren. José Lenders wordt door klanten en vrienden gekarakteriseerd als beweeglijk, open, creatief en vooral als iemand met een positieve kijk op mensen en hun keuzes. Haar enthousiasme brengt mensen in beweging. Haar betrokkenheid geeft diepgang aan die beweging.

Naast Sociale academie, richting sociaal cultureel werk, afgerond in 1982 heeft Jose de volgende opleidingen succesvol afgerond:
1998: Counseling
2006: Mediation
2006: Re-integratie
2008: Kinesiologie

Lid Algemene Beroepsvereniging voor Counseling, lidnr. 11110

<Terug naar ‘Over ons’

Beroepsvereniging counseling Beroepsvereniging counseling
Blik op werk Blik op werk
Nederlands mediation instituutNationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid