Over Heidi

Kinderen verdienen alle kansen om zichzelf en de wereld te ontdekken en iets moois te creëren.

Met plezier lever ik mijn bijdrage aan een rijke en pure ontwikkelomgeving voor kinderen. Daarom help ik ouders, leerkrachten en begeleiders in de breedste zin van het woord bij het ontdekken van hun eigen talenten en puurheid. Als wij vol passie in het leven durven staan zijn we een prachtig voorbeeld voor kinderen. In zo’n omgeving kan een kind groeien naar wie die wil en kan zijn. Mijn visie en ervaring past volledig binnen het PASSIE-protocol. Na  30 jaar ervaring als onderwijskracht werk ik nu vanuit mijn eigen bedrijf “Huis van Veer”.

Ik werk met beelden en weinig woorden in zowel het Talenten- als in het Tekenspel. Deze vormen zijn een onderdeel van het PASSIE-protocol.
Met het Talentenspel ga je op onderzoek uit naar die talenten die op dit moment actueel zijn in jouw leven of werk. Je  werkt aan inzicht en integratie. Het Tekenspel is geschikt voor stress-ontlading en bekrachtiging van je passie. Mijn motto: wat aandacht krijgt groeit. Laten we onze creativiteit daarom aandacht geven.